385.000

Bruto bereik per week

60.958

Netto bereik per week

19 m2

Schermgrootte

Kalverpassage - Kalverstraat

De aantrekkelijke Kalverpassage is een belangrijke winkelbestemming met een indrukwekkende uitstraling, waarin winkelen een volledige ervaring wordt. Binnen deze uitstraling kan natuurlijk een groot digitaal scherm niet ontbreken. Het 19m2 grote digitale scherm hangt bij de ingang van de Kalverstraat en past perfect in de omgeving!

Door de toevoeging van talloze interessante publiekstrekkers aan het winkelassortiment van de Kalverpassage, is dit dé ideale locatie om met jouw campagne te adverteren! Mede door de grote toeristenstroom telt de locatie gemiddeld 55.000 bezoekers per dag. Tevens is het scherm zo opgehangen dat het ook goed te zien is vanaf de Kalverstraat, waardoor het bereik door te adverteren op dit scherm, zowel nationaal als internationaal, alleen maar groter wordt!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 385.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 60.958 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 19 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Amsterdam Kalverpassage - KalverstraatDownload
  • Aanleverspecificatie Amsterdam Kalverpassage KalverstraatDownload

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support