Amsterdam Kalverpassage Kalverstraat

De aantrekkelijke Kalverpassage is een belangrijke winkelbestemming met een indrukwekkende uitstraling, waarin winkelen een volledige ervaring wordt. Binnen deze uitstraling kan natuurlijk een groot digitaal scherm niet ontbreken. Het 19 m² grote digitale scherm hangt bij de ingang van de Kalverstraat en past perfect in de omgeving!

Door de toevoeging van talloze interessante publiekstrekkers aan het winkelassortiment van de Kalverpassage, is dit dé ideale locatie om met jouw campagne te adverteren! Mede door de grote toeristenstroom telt de locatie gemiddeld 55.000 bezoekers per dag. Tevens is het scherm zo opgehangen dat het ook goed te zien is vanaf de Kalverstraat, waardoor het bereik door te adverteren op dit scherm, zowel nationaal als internationaal, alleen maar groter wordt!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Kalverpassage Kalverstraat

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support