115.384

Bruto bereik per week

14.711

Netto bereik per week

28 m2

Schermgrootte

Winkelcentrum Middenwaard

Winkelcentrum Middenwaard is met zijn 150 winkels en horecagelegenheden hét winkelcentrum van de omgeving Heerhugowaard en kan zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Door de talloze bekende winkelketens, zelfstandig ondernemers en de bekende supermarkten vind je hier alles waar je naar op zoek bent. Naast de winkels is er ook een ruim aanbod van lunchrooms, koffiezaakjes en restaurants. Kortom, je kan hier voor elke boodschap terecht.

Midden aan het centrale plein, op de gevel van de HEMA, vind je ons 28,5m2 digitale scherm. Het plein is centraal gelegen en is de doorgang naar alle overige winkels van het winkelcentrum.Aan dit plein vind je ook het terras van La Place, – waar menig bezoeker even tot rust met een broodje of kop koffie – dat perfect uitkijkt op het scherm. Jaarlijks trekt het winkelcentrum meer dan 6.000.000 ‘shoppers’ die jij kan bereiken door in te zetten op ons groot formaat digitaal scherm.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 115.384 bezoekers per week
  • Netto bereik: 14.711 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 28 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Heerhugowaard Winkelcentrum MiddenwaardDownload
  • Aanleverspecificatie Heerhugowaard Winkelcentrum MiddenwaardDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support