Winkelcentrum Middenwaard

Winkelcentrum Middenwaard is met zijn 150 winkels en horecagelegenheden hét winkelcentrum van de omgeving Heerhugowaard en kan zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Door de talloze bekende winkelketens, zelfstandig ondernemers en de bekende supermarkten vind je hier alles waar je naar op zoek bent. Naast de winkels is er ook een ruim aanbod van lunchrooms, koffiezaakjes en restaurants. Kortom, je kan hier voor elke boodschap terecht.

Midden aan het centrale plein, op de gevel van de HEMA, vind je ons 28,5 m² digitale scherm. Het plein is centraal gelegen en is de doorgang naar alle overige winkels van het winkelcentrum.Aan dit plein vind je ook het terras van La Place, – waar menig bezoeker even tot rust met een broodje of kop koffie – dat perfect uitkijkt op het scherm. Jaarlijks trekt het winkelcentrum meer dan 6.000.000 ‘shoppers’ die jij kan bereiken door in te zetten op ons groot formaat digitaal scherm.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Heerhugowaard Winkelcentrum Middenwaard

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support