275.000

Bruto bereik per week

30.685

Netto bereik per week

25 m2

Schermgrootte

Groest

Centraal gelegen in Nederland en in ‘t Gooi ligt Hilversum. De drukbezochte winkelstraat, die de Stationsstraat en het stadshart van Hilversum met elkaar verbindt is de Groest. De Groest is een high traffic locatie die wekelijks zo’n 275.000 bezoekers telt.

Op de kruising Stationsstraat-Groest vind je een 25m2 groot interactief digitaal scherm waarmee jij indruk kunt maken op passerend publiek. Dankzij de aanwezigheid van talloze winkels en horeca/uitgaangelegenheden trekt de locatie een groot en divers publiek, dat jij kunt bereiken met de inzet van dit digitale scherm.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 275.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 30.685 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 25 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Downloads

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support