Hilversum Groest

Centraal gelegen in Nederland en in ‘t Gooi ligt Hilversum. De drukbezochte winkelstraat, die de Stationsstraat en het stadshart van Hilversum met elkaar verbindt is de Groest. De Groest is een high traffic locatie die wekelijks zo’n 275.000 bezoekers telt.

Op de kruising Stationsstraat-Groest vind je een 25 m² groot interactief digitaal scherm waarmee jij indruk kunt maken op passerend publiek. Dankzij de aanwezigheid van talloze winkels en horeca/uitgaangelegenheden trekt de locatie een groot en divers publiek, dat jij kunt bereiken met de inzet van dit digitale scherm.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Hilversum Groest

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support