215.000

Bruto bereik per week

44.100

Netto bereik per week

8 m2

Schermgrootte

WTC

WTC Leeuwarden ook wel WTC Expo is dé plek voor grootschalige beurzen en evenementen. Het is het grootste evenementen- en beurzencomplex van Friesland en behoort daarmee tot de grootste van Nederland.

Het WTC is met haar grote verscheiden-heid aan evenementen een trekpleister voor zowel nationale- als internationale bezoekers. Naast het WTC ligt het Holland Casino dat door de ligging, langs de drukke weg richting het centrum, zorgt voor extra publiek. Wil jij effectief communiceren met deze interessante doelgroep? Toon jouw campagne dan op het 8m2 grote digitale scherm, dat voor bezoekers niet te missen is!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 215.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 44.100 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 8 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support