Leeuwarden WTC

WTC Leeuwarden ook wel WTC Expo is dé plek voor grootschalige beurzen en evenementen. Het is het grootste evenementen- en beurzencomplex van Friesland en behoort daarmee tot de grootste van Nederland.

Het WTC is met haar grote verscheiden-heid aan evenementen een trekpleister voor zowel nationale- als internationale bezoekers. Naast het WTC ligt het Holland Casino dat door de ligging, langs de drukke weg richting het centrum, zorgt voor extra publiek. Wil jij effectief communiceren met deze interessante doelgroep? Toon jouw campagne dan op het 8m2 grote digitale scherm, dat voor bezoekers niet te missen is!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Leeuwarden WTC

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support