Digital Out Of Home is voor merken een essentieel ingrediënt geworden bij het verbinden van het fysieke en digitale medialandschap. Dit levert waarde op die veel verder gaat dan alleen de fysieke vorm.

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een presentatie waarin Steve Bernard – Head of Insight Ocean Outdoor UK en Helen Haines – Head of Brand & Events Ocean Outdoor Group de nieuwste ontwikkelingen uit de doeken doen. Met een achtergrond van tien jaar neuro wetenschappelijk onderzoek vertellen zij over de essentiële rol van Digital Out Of Home bij het bouwen van merken.

Registreer nu en dompel jezelf onder in het nieuwste hoofdstuk van ons verhaal.

  • Wanneer: Dinsdag 4 april 2023
  • Waar: Tolhuistuin – IJpromenade 2, 1031 KT, Amsterdam
  • Aanvang: 15:00 – 15:30uur
  • Presentatie: 15:30 – 16:30uur
  • Borrel: 16:30 – 18:00uur

 

Parkeren: De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de A’DAM Toren, Overhoeksplein 5,1031 KS. Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar het Paviljoen. Ook kan er geparkeerd worden aan de centrumkant van de stad bij Parking Centrum, Oosterdokstraat 150. Neem dan de pont naar Buiksloterweg te nemen aan de Noordzijde van Amsterdam Centraal Station.

OV/Pont: Vanaf Centraal Station neem je de pont naar Buiksloterweg. Deze pont vaart dag en nacht en is gratis. De reisduur is ongeveer drie minuten.

 

Voor vragen, neem contact op met:
Marlies Smits:

marlies.smits@oceanoutdoor.nl
+316 1076 6161.
Deel op