AMSTERDAM, 11 december 2023 – Ocean Outdoor heeft een indrukwekkend nieuw scherm op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel gelanceerd. Met een oppervlakte van 21 m² bevindt dit cutting-edge scherm zich strategisch ter hoogte van de ingang van het gerenoveerde winkelcentrum De Koperwiek en het drukke metrostation Capelle aan den IJssel Centrum.

In de afgelopen twee jaar heeft winkelcentrum De Koperwiek een ambitieuze renovatie en modernisering ondergaan, waardoor het nu jaarlijks maar liefst 4,8 miljoen bezoekers aantrekt. Het Stadsplein, waarop het nieuwe scherm is gericht, huisvest niet alleen het vernieuwde winkelcentrum, maar ook het gemeentehuis, het Isala theater en diverse populaire horecagelegenheden en terrassen.

Het opvallende scherm biedt ook geavanceerde interactieve mogelijkheden. Met functies zoals Augmented Reality (AR), live feeds en social media integratie, creëert het scherm een dynamische omgeving voor het publiek.

Ocean Outdoor is enthousiast over de mogelijkheid om de levendigheid van het Stadsplein te vergroten en de aantrekkingskracht van winkelcentrum De Koperwiek te versterken. Deze nieuwe toevoeging aan het Stadsplein zal niet alleen de lokale gemeenschap betrekken, maar ook adverteerders een uniek platform bieden om hun boodschap op een onderscheidende manier over te brengen.

Klik hier voor meer informatie over het scherm Capelle aan den IJssel Centrum – Stadsplein