AMSTERDAM, 15 juni 2023 – Wereldhave en Ocean Outdoor werken al jaren nauw samen om de winkelervaring in Nederlandse winkelcentra naar een nieuw niveau te tillen. Met trots kondigen wij aan dat Ocean Outdoor recentelijk drie nieuwe groot formaat digitale schermen heeft geïnstalleerd in Dordrecht, Capelle aan den IJssel en Hoofddorp. Deze aanvulling op de schermen in de winkelcentra in Middenwaard, Nieuwegein en Arnhem brengt het totale aantal Wereldhave winkelcentra in het Ocean-portfolio op zes.  

De groot formaat digitale schermen in de Wereldhave-centra zijn uitgerust met de nieuwste innovatieve technieken op het gebied van digital out of home (lees: DOOH). Deze technieken maken het mogelijk om de uitingen nog relevanter, impactvoller en interactiever te maken voor het publiek. Met de digitale schermen tillen Wereldhave en Ocean Outdoor de winkelervaring naar een hoger niveau, waarbij het winkelend publiek wordt betrokken en geïnspireerd.

“ Met het indrukwekkende 9×5 meter grote scherm in Hoofddorp, met een oppervlakte van 45m2, het grootste indoor scherm binnen ons netwerk, willen wij de kracht van innovatie en creativiteit een podium geven. Dankzij geavanceerde technologieën zoals DeepScreen® en Augmented Reality, creëren wij ook engagement en betrokkenheid bij het winkelend publiek. Met Ocean Labs en Ocean Studio kunnen we adverteerders en merken helpen om deze creativiteit en relevantie toe te voegen. Wij nodigen iedereen uit in Hoofddorp om te gaan kijken en ervaren.”

– Stan Thijssen Chief Development & Operations Ocean Outdoor Nederland –

Wereldhave, een toonaangevend vastgoedinvesteerder, richt zich op winkelcentra in Nederland die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. Met 12 winkelcentra verspreid over het land, met prominente locaties in Arnhem (2), Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Heerhugowaard, Hoofddorp, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Roosendaal en Tilburg (2), trekt Wereldhave jaarlijks maar liefst 58,3 miljoen bezoekers naar haar centra.

De samenwerking tussen Ocean Outdoor en Wereldhave is al sinds 2019 een ware win-win. De winkelcentra van Wereldhave bieden adverteerders van Ocean Outdoor de mogelijkheid om een groot bereik op te bouwen onder het winkelend publiek (shoppers). Tegelijkertijd stelt de toevoeging van de grote digitale schermen van Ocean Outdoor Wereldhave in staat om op interactieve wijze te communiceren met haar bezoekers. Door het creëren van op maat gemaakte content, die op natuurlijke wijze zijn geïntegreerd in de omgeving, wordt er een unieke beleving gecreëerd. Hierdoor verblijven mensen langer in het winkelgebied.

Hoofddorp - Winkelcentrum Vier Meren

Dordrecht - Winkelcentrum Sterrenburg

Capelle a/d IJssel - Winkelcentrum de Koperwiek

Voor vragen neem contact op met sales

Sales support