Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor kondigen een partnership aan in aanloop naar de Olympische Spelen. Met dit nieuwe partnership heeft Ocean Outdoor de mogelijkheid om tijdens de Olympische Spelen, die in Parijs plaatsvinden van 26 juli t/m 11 augustus 2024, dagelijks een geselecteerd aantal uur aan live-beelden van de TeamNL-wedstrijden uit te kunnen zenden via verschillende Digital Out of Home (DOOH) schermen. Ocean Outdoor is hiermee de exclusieve partner in DOOH.

Op deze manier kunnen nog meer mensen de prestaties van de TeamNL sporters volgen en wordt het TeamNL-gevoel versterkt. Door middel van dit platform kan dit mondiale evenement op een unieke manier worden gevolgd.

Jorinde Hehanussa, Manager Partnerships en CSR bij Ocean Outdoor, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om meerdere hoogtepunten van de Olympische Spelen live te tonen op onze digitale schermen. Hiermee halen we een stukje Parijs naar Nederland en weten we een breed publiek te (ver)binden met de prestaties van onze TeamNL sporters.”

Darek de Groot, Senior Marketing Specialist & Social Lead bij Warner Bros. Discovery, voegt hieraan toe: “Warner Bros. Discovery is Home of The Olympics: bij ons is elk moment, elke sport en elke medaille te zien. Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze ambitie om meer mensen – via meer schermen dan ooit – een ultieme Olympische Spelen beleving te geven. We zijn dan ook zeer verheugd om met Ocean Outdoor samen te werken.”

De livestreaming en hoogtepunten zijn onder andere te zien op locaties zoals het Leidseplein, winkelcentrum Hoofddorp Vier Meren en Nieuwegein City Plaza.

Voor vragen neem contact op met Jorinde Hehanussa via jorinde.hehanussa@oceanoutdoor.nl