Almere Citymall

Het sfeervolle Almere is de afgelopen 20 jaar de snelst groeiende regio (buiten de Randstad) op het gebied van economie, werkgelegenheid en inwonersaantal. Daarnaast streeft Almere ernaar om de 5e cultuurstad van Nederland te worden en organiseert het de Floriade in 2022. Kortom, de stad Almere heeft grote ambities.

In het stadshart van Almere ligt de Citymall Almere. Dit winkelcentrum, dat meerdere internationale prijzen in de wacht heeft gesleept, telt om en nabij 120 winkels en horecagelegenheden. Ook grote namen als Primark, Hudson’s Bay en Vapiano zijn op deze prachtlocatie neergestreken.

Dankzij de aanwezigheid van topwinkels en de nabijheid van de Schouwburg, de bioscoop het gemeentehuis en de Bibliotheek, is het gebied levendig en een echte ‘hotspot’. Wil jij hier impact maken? Dan gaat je dat gegarandeerd lukken met de inzet van het 23 m² grote digitale scherm aan de entree van de Citymall!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Almere Citymall

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support