Amersfoort Stationsplein

Het Stationsplein van Amersfoort, een drukbezocht plein dat het station van Amersfoort verbindt met het centrum. Wekelijks passeren hier meer dan 250.000 bus- en treinreizigers. Het stationsplein biedt met al haar faciliteiten een fijne plek om voor of na de reis te verblijven.

Maak impact op een van de drukste pleinen van Amersfoort door in te zetten op het 10m² grote digitale scherm. Toon hiermee jouw campagne aan een groot divers publiek en genereer een hoog bereik!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amersfoort Stationsplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support