Amsterdam A5 ri. Amsterdam

Deze digitale reclamemast staat langs de A5, nabij het westelijke havengebied van Amsterdam. De mast heeft twee billboards: een richting Amsterdam en een richting Schiphol. De A5 is de verbinding van de A10 vanaf de Coentunnel via knooppunt Raasdorp met de A4 en loopt parallel aan de Zwanenburgbaan, een start- en landingsbaan van Schiphol.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Amsterdam A5 ri. Amsterdam

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support