Amsterdam AFAS

Concertzaal en evenementenhal AFAS Live, voorheen Heineken Music Hal, bevindt zich aan de ArenA Boulevard en is op loopafstand van het station Amsterdam Bijlmer ArenA. AFAS Live staat bekend om de beste akoestiek van Europa en heeft dan ook al vele bekende artiesten mogen verwelkomen. Boven de ingang van AFAS Live bevinden zich drie grote ronde digitale schermen van 12 m², totaal 36 m². Door hun uiterlijk en goede zichtlijnen vallen deze vanaf de Arena Boulevard extra goed op.

De ArenA Boulevard

De ArenA Boulevard is dé wandelpromenade tussen het station Bijlmer ArenA en het kantorengebied van Amsterdam Zuidoost. Tevens bevindt zich aan de ArenA Boulevard de Johan Cruijff ArenA en is het de doorgang richting de Ziggo Dome. Op beide locaties vinden met regelmaat grote evenementen plaats. Daarnaast zijn er grote winkelketens gevestigd zoals de Decathlon en de MediaMarkt. Dit alles zorgt voor een groot en variërend publiek op de Arena Boulevard; van forenzen tot evenement bezoekers en van shoppers tot voetballiefhebbers. Wekelijks zullen hier gemiddeld 450.000 bezoekers en passanten in staat zijn om jouw campagne te zien. Mede dankzij de grote publiekstrekkers en het gigantische aanbod aan evenementen is dit dé ideale plek om een groot bereik te creëren.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam AFAS

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support