Reclamemast Amsterdam Amstel Tower A2/A10 ri. Den Haag / Rotterdam

De reclamemast staat langs de A10 bij Amsterdam bij het knooppunt Amstel A10/A2 en heeft daar zijn naam ook aan te danken. De reclamemast heeft drie billboards; één richting Amsterdam Centrum (vanaf de A2), één richting de A1/Amersfoort en één richting Schiphol/Den Haag. De A10 is 32 km lang en een van de drukste wegen van Nederland. De A10 loopt vanaf Diemen in een cirkel om Amsterdam; de Ring Amsterdam. Al het verkeer vanuit het zuiden komt via de A2 langs deze reclamemast Amsterdam in.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast – gebaseerd op TomTom data – strekt zich uit van Den Haag, Haarlem en Alkmaar via Amsterdam tot Utrecht, Amersfoort en Almere.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Amsterdam Amstel Tower A2/A10 ri. Den Haag / Rotterdam

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support