Amsterdamse Poort

In het hart van Amsterdam-Zuidoost vind je het winkelcentrum ‘Amsterdamse Poort’, onderdeel van het winkel- en kantorengebied
ArenAPoort. Je vindt hier grote kantoorpanden en meer dan 160 winkels. In het midden van de Amsterdamse Poort ligt het Bijlmerplein, waar zich onder andere het hoofdkantoor van ING heeft gevestigd. Op dit plein hangt ons 22 m² groot formaat digitaal scherm!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Amsterdamse Poort

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support