Amsterdam Kalverpassage Heiligeweg

De onlangs gerenoveerde Kalverpassage behoort tot de top winkellocaties in Amsterdam. De passage is een aantrekkelijke verbinding tussen de Heiligeweg en de Kalverstraat. Bij de nieuwe allure van de passage kan een groot digitaal scherm niet ontbreken. Passend in de omgeving, vind je dan ook een 6 m² scherm direct aan de ingang van de Heiligeweg.

Jij kunt hier met jouw advertentie zowel een nationaal- als internationaal publiek bereiken. Mede dankzij de enorme toeristenstroom die de Kalverpassage trekt, telt de passage gemiddeld 55.000 bezoekers per dag! Met andere woorden; een groot en divers publiek bereiken doe je door in te zetten op dit high-impact scherm!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Kalverpassage Heiligeweg

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support