Amsterdam Kalverpassage Parkeergarage

De aantrekkelijke Kalverpassage, een belangrijke winkelbestemming gelegen aan de drukste winkelstraat van Amsterdam: de Kalverstraat.

De compleet vernieuwde Kalverpassage heeft een nieuwe look en feel gekregen, waarin state-of-the art digitale schermen niet kunnen ontbreken. Wie vanaf het Singel de parkeergarage van de Kalverpassage inrijdt, wordt verwelkomd door een 4 m² groot scherm, waar jouw campagne binnenkort op kan ‘shinen’!

Zet je in op dit high-impact digitale scherm en verover de aandacht van talrijke Amsterdammers en toeristen.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Kalverpassage Parkeergarage

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitale of conventionele schermen, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support