Reclamemast Amsterdam Knooppunt de Nieuwe Meer A4/A10 ri. Amterdam / Schiphol

Deze reclamemast staat langs de A10 bij Amsterdam en kijkt uit op knooppunt de Nieuwe Meer A4/A10. De mast heeft twee conventionele billboards; een richting Amsterdam/Schiphol en een richting Coentunnel/Zaandam. De A10 loopt vanaf Diemen in een cirkel om Amsterdam, ook wel de ring Amsterdam. De A10 is een van de drukste wegen in Nederland en is 32 km lang.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast – gebaseerd op TomTom data – strekt zich uit van Den Haag tot boven in de kop van Noord-Holland, Utrecht en Hilversum.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Amsterdam Knooppunt de Nieuwe Meer A4/A10 ri. Amterdam / Schiphol

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support