Amsterdam Leidseplein

Het bekendste uitgaansgebied van ons kikkerlandje, centraal gelegen in Amsterdam: het Leidseplein. Gedurende een gemiddelde week beleven hier ruim 1,2 miljoen mensen een geweldige dag of avond uit. Het Leidseplein heeft voor ieder wat wils! Zo vind je hier tientallen restaurants, café’s, clubs, theaters, poppodia, bioscopen en hotels.

Wil je jouw merk écht onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Daar slaag je zeker in met de inzet van het Amsterdam Leidseplein scherm. Het 36 m² grote digitale scherm vind je op de gevel van de bioscoop City Theater, lijnrecht tegenover tramhalte Leidseplein. Dankzij de hoogte waarop het reusachtige scherm hangt is deze blikvanger al van grote afstand te zien!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron: Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Leidseplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support
Sales support