Amsterdam Osdorpplein Meervaartzijde

In het centrum van Amsterdam Nieuw-West ligt het Osdorpplein. Het plein is vernoemd naar de tuinstad Osdorp, waarvoor het plein een centrumfunctie vervult. Het Osdorpplein kent een breed winkelaanbod, van de dagelijkse boodschappen tot en met de laatste mode. Daarnaast biedt het Osdorpplein onderdak aan publiek-strekkers als de volledig vernieuwde overdekte markthal “Westmarket”, TK MAXX en theater De Meervaart.

Bij de ingang van het drukbezochte Westmarkt vind je op ooghoogte een 15 m² digitaal scherm. Het scherm is strategisch zo geplaatst dat voorbijgangers deze al vanaf een grote afstand zien. Wil jij een groot en divers publiek bereiken met jouw campagne? Toon deze dan op dit high-impact scherm!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Osdorpplein Meervaartzijde

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support