Amsterdam Osdorpplein Pleinzijde

Het Osdorpplein kent een breed winkelaanbod; van de dagelijkse boodschappen tot aan de laatste mode. Het plein vervult een centrumfunctie en is vernoemd naar de tuinstad Osdorp. Naast het winkelaanbod vind je op het plein ook de volledig vernieuwde overdekte markthal ‘Westmarket’, de TK Maxx en theater de Meervaart.

Aan de entree van het drukbezochte Westmarkt vind je een 15 m² groot digitaal scherm waar jij met jouw campagne een groot en divers publiek kunt bereiken. Het scherm is zo geplaatst dat deze goed te zien is vanaf het hele plein. Kortom, de perfecte locatie voor jouw merk!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Osdorpplein Pleinzijde

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support