Amsterdam Winkelcentrum Diemerplein

Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen bij ruim 60 winkels met een uiteenlopend aanbod op het gebied van mode, lifestyle, beauty en diverse gezellige horecazaken. Dankzij het ruime aanbod van diverse winkels bezoeken wekelijks bijna 60.000 ‘shoppers’ winkelcentrum Diemerplein. Naast de entree van het winkelcentrum, boven de Albert Heijn XL vind je een 32 m² groot digitaal scherm.

Deze gigantische blikvanger is vanaf beide verdiepingen van het winkelcentrum goed zichtbaar en hangt bovendien recht tegenover de roltrappen. Het scherm geeft je de unieke kans om écht indruk te maken op een grote hoeveelheid ‘shoppers’. Zet jouw campagne goed in het zonnetje op een cruciaal moment!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Amsterdam Winkelcentrum Diemerplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support