Den Haag De Passage - Buiten

De Nieuwe Haagse Passage werd in 2016 geopend en vormt sindsdien de verbinding tussen de Grote Marktstraat waar grote namen als Hudson’s Bay, de Bijenkorf en Decathlon zijn gevestigd. Daarnaast vormt het de aansluiting met de “Oude” Passage, het oudste nog in gebruik zijnde winkelcentrum van Nederland uit 1885. Dag in, dag uit wemelt het hier van mensen; wekelijks trekt de passage een kleine half miljoen bezoekers.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Den Haag De Passage - Buiten

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support