Den Haag Knooppunt Prins Clausplein 1 A4/A12 ri. Den Haag / Rotterdam

Deze dubbele digitale reclamemast staat langs de A4 bij Den Haag, met ruim 500.000 inwoners de derde stad van Nederland, en kijkt uit over het knooppunt Prins Clausplein A4/A12. De reclamemast heeft twee billboards; een billboard richting Amsterdam en een digitaal billboard richting Rotterdam. De A4 loopt van Amsterdam via Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam en Bergen op Zoom naar de Belgische grens bij Zandvliet. De A4 is 118 km lang en staat in de ochtend- en avondfile top 10.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast – gebaseerd op TomTom data – strekt zich uit van (onder) Rotterdam en Den Haag tot (boven) Amsterdam en Almere.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Den Haag Knooppunt Prins Clausplein 1 A4/A12 ri. Den Haag / Rotterdam

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support