Eindhoven Centrum A2 ri. Den Bosch

Deze digitale reclamemast staat langs de A2 bij Eindhoven bij de afslag Eindhoven Centrum en dichtbij Eindhoven Airport. Eindhoven is met ruim 220.000 inwoners de vijfde stad van Nederland. Tevens vind je in Eindhoven de tweede luchthaven van Nederland met jaarlijks 4,8 miljoen passagiers, Eindhoven Airport. De reclamemast heeft twee billboards: één digitaal billboard richting Den Bosch en één digitaal billboard richting Maastricht. De A2 loopt van de Nieuwe Utrechtsebrug bij Amsterdam via Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven naar Maastricht. De A2 is 212 km lang en staat in de avondfile top 10.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast – gebaseerd op TomTom data – strekt zich uit van Breda, Tilburg en Den Bosch via Eindhoven tot Maastricht.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Eindhoven Centrum A2 ri. Den Bosch

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support