Eindhoven De Markt

De Markt in Eindhoven, het plein waar je moet zijn als je op zoek bent naar gezelligheid. Met zijn ruim 325.00 passanten per week behoort het plein tot een van de drukste plekken van de lichtstad. Het plein is omgeven door horecagelegenheden en grote terrassen, die zowel in de winter als zomer bomvol zitten. Ook is de Markt de thuisbasis van meerdere grote evenementen waarvoor men van heinde en verre komt.

Wie op een van de altijd gezellige terrasjes van de Markt zit, kijkt uit op een 20 m² groot digitaal scherm. Wil jij dat deze ‘terrasgangers’ binnenkort op jouw campagne uitkijken? Zet dan in op het impactvolle Markt scherm en genereer binnen korte tijd een groot bereik!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Eindhoven De Markt

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support