Eindhoven Stationsplein

Het stationsplein in Eindhoven, waar wekelijks 370.000 passanten voorbij schuifelen is een ideale plek om een omvangrijke doelgroep te bereiken. Hoe je dit het beste kan doen? Door in te zetten op het 10m2 grote digitale scherm gericht op de loopstroom richting Station Eindhoven.

Maak met jouw campagne indruk op treinreizigers, maar ook op toeristen, winkelend publiek en voetbalfanaten. Wil jij impact maken in Eindhoven, dan kan je niet om deze toplocatie heen!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Eindhoven Stationsplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support