The Royal @ Emmen

Aan de gevel van het Atlas Theater in Emmen vind je het grootste digitale scherm in het City netwerk van Ocean. Het scherm is  maar liefst 90 m² en hangt aan het Raadhuisplein, dat een verbindende functie heeft tussen het bruisende centrum van Emmen en de topattracties Atlas Theater en Wildlands.

De gigantische eyecatcher is zo geplaatst dat voorbijgangers voor langere tijd met het scherm verbonden zullen zijn. Door in te zetten op het meest impactvolle digitale scherm van Emmen en omstreken, maak je met jouw campagne indruk op talloze Emmenaren en recreanten uit heel Nederland.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

The Royal @ Emmen

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support