Groningen Grote Markt

De Grote Markt is de kern van Groningen en wordt gedomineerd door de bekende Martinitoren en het prachtige Stadhuis. De Grote Markt fungeert als het middelpunt van de stad; de belangrijkste straten van de stad komen hierop uit. Zeven dagen per week (bijna 24 uur per dag) vind je hier winkelend en uitgaanspubliek. Jaarlijks trekt de Grote Markt dan ook meer dan 18.300.000 bezoekers.

Ons 8 m² groot formaat digitaal scherm hangt centraal gelegen op de Grote Markt. Dé belangrijkste winkelstraten van Groningen, de Herestraat en de Vismarkt liggen pal achter het scherm en aan de voet van het scherm bevinden zich de beroemdste Grand Cafés van Groningen met hun terrassen. Niet alleen kent de markt een groot en divers aanbod van horeca en terrassen, maar is dit ook de thuisbasis van menig culturele festivals en evenementen. Wil jij een groot bereik creëren in het hart van Groningen? Dan is dit je kans!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Groningen Grote Markt

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support