Haarlem - Centrum Schalkwijk

Dit is ons eerste Retail scherm in Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Haarlem is een stad met 230.000 inwoners, het heeft een bruisende binnenstad. Het grootst stadsdeel van de gemeente Haarlem is Schalkwijk, te vinden aan de zuidoostkant van Haarlem. In dit stadsdeel vind je Centrum Schalkwijk met zijn meer dan 110 winkels een veel bezochte locatie. Het is volop in ontwikkeling, met een splinternieuwe Kinepolis bioscoop (950 stoelen) en onze 9m2 digitale scherm.

Het gebied rondom Centrum Schalkwijk is volop in ontwikkeling. Er komt horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en vooral veel woningen. Zo ontstaat de komende tien jaar in fasen een steeds levendiger en multifunctioneel stadshart. Het gebied krijgt iets stedelijks, maar wordt ook zo groen mogelijk en zal het gebied een ware trekpleister worden.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Haarlem - Centrum Schalkwijk

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support