Helmond Elzas passage

De overdekte Elzas-Passage is al meer dan 44 jaar het gezellige winkelhart van Helmond. De passage biedt onderdak aan 44 winkels van grote topmerken tot lokale retailers. Naast de winkels zijn er ook gezellige terrasjes en worden er geregeld leuke activiteiten georganiseerd. De Elzas-Passage is de ‘place to be’ als je goed overdekt wil shoppen!

Wil jij op deze toplocatie indruk maken op het winkelende publiek? Dat kan! Midden in de passage vind je namelijk een 10m2 groot digitaal scherm, waarop jij met jouw campagne kan uitblinken! Trek de aandacht van talloze shoppers en bereik hen op een cruciaal moment!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron: Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Helmond Elzas passage

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support