Hilversum Hilvertshof Kerkstraat - Buiten

Het meest bekende winkelcentrum van de Mediastad? Dat is zonder twijfel het Hilvertshof. Dat is ook niet gek, want het Hilvertshof was het eerste overdekte winkelcentrum van Nederland. Dit authentieke winkelcentrum is de thuisbasis van grote publiekstrekkers als de Primark, Zara en H&M, waardoor het shoppingcenter bezoekers uit heel het Gooi trekt. Het winkelcentrum met haar prachtige lichtarmaturen en glazen liften is als ‘kers op de taart’ verrijkt met twee grote digitale schermen.

Het buitenscherm is zo geplaatst dat deze goed zichtbaar is vanaf de Kerkstraat, een van de drukste winkelstraten van Hilversum. Wil jij goed zichtbaar zijn voor het winkelend publiek van Hilversum? Zet dan in op dit digitale schermen en genereer in korte tijd een groot bereik.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Hilversum Hilvertshof Kerkstraat - Buiten

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support