Hilversum Hilvertshof Zeedijk

Hilversum de grootste plaats in de landstreek het Gooi en tevens de gemeente die bekend staat als de ‘Mediastad’. De stad die het eerste overdekte winkelcentrum had van Nederland. Het winkelcentrum Hilvertshof is een authentiek winkelcentrum dat bezoekers uit heel het Gooi trekt. In dit prachtige winkelcentrum vind je al twee groot formaat digitale schermen en daar hebben we een derde groot formaat digitaal scherm aan toegevoegd.

Je vindt het derde scherm van 12m2 bij de ingang van Hilvertshof vlakbij de C&A en de Action in het hartje centrum van Hilversum. Door deze high traffic locatie met lange zichtlijnen is dit hét ideale scherm om met jouw campagne een zeer korte tijd een groot bereik te genereren.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Hilversum Hilvertshof Zeedijk

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support