Hilversum Stationsplein

Het stationsplein in Hilversum zorgt voor de verbinding tussen het station en de binnenstad en kent daarom een hoog bezoekersaantal. Om effectief te kunnen communiceren met al deze bezoekers, vind je op dit plein een groot digitaal scherm van 12 m².

Wil jij écht op een unieke manier de harten en hoofden van voorbijgangers veroveren? Dat kan! Het scherm kent namelijk ook tal van interactieve features, waarmee je jouw doelgroep bij de campagne kunt betrekken. Staat jouw merk hier binnenkort in de schijnwerpers?

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Hilversum Stationsplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support