Winkelcentrum Vier Meren

Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp is met jaarlijks 5 miljoen bezoekers een van de grootste winkelcentra in het portfolio van Wereldhave. Het is recent volledig verbouwd en gemoderniseerd.

Met 45 m² is dit het grootste digitale indoor scherm van Ocean Outdoor. Het scherm heeft een hoek en is hiermee bijzonder geschikt voor een DeepScreen® campagne.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.