Hoofddorp Winkelcentrum Polderplein

Winkelcentrum Polderplein ligt in het winkelhart van Hoofddorp. Het ruim opgezette winkelcentrum is geheel overdekt en heeft meer dan 50 winkels van premium retailers. Wekelijks bezoeken bijna 150.000 shoppers het winkelcentrum, waardoor het een perfecte locatie is om de aandacht van winkelend publiek op het juiste moment te veroveren.

Het veroveren van de aandacht gaat je gegarandeerd lukken met het 16 m² grote digitale scherm. Het scherm heeft een strategische ligging gekregen in het midden van het winkelcentrum. Hier komen de interactieve toepassingen van het scherm namelijk het beste tot zijn recht, waardoor jij voorbijgangers echt kan betrekken bij jouw campagne!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Hoofddorp Winkelcentrum Polderplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support