Maastricht Entre Deux

Maastricht, misschien wel dé leukste shoppingstad van Nederland. Maastricht beschikt over een interessante mix van winkels: van grote merken tot kleine, unieke boetiekjes. Ga je de binnenstad in, dan vind je daar het best bewaarde winkelgeheim van Maastricht: winkelcentrum Entre-Deux. Het overdekte winkelcentrum dat tussen het Vrijthof en de Markt ligt, heeft naast een fantastisch winkelaanbod ook de mooiste boekenwinkel ter wereld: de eeuwenoude Dominicanenkerk.

Wil jij uitblinken op deze toplocatie? Dat kan met behulp van onze vijf grote digitale schermen in het hart van het winkelcentrum. De vijf schermen met een totaaloppervlakte van 15 m² worden als één pakket aangeboden. Bereik een breed en divers publiek door indruk te maken met jouw campagne op de digitale schermen!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Maastricht Entre Deux

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support