Nijmegen Molenpoort

In hartje Nijmegen vind je winkelcentrum Molenpoort dat onderdak biedt aan 55 winkels. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste mode of op pad bent voor de dagelijkse boodschappen; het winkelcentrum heeft ‘just what you need’. Dit maakt Molenpoort een aantrekkelijke plek om te winkelen.

Wil jij letterlijk en figuurlijk shinen in winkel-centrum Molenpoort? Dat kan! Shoppers worden bij de entree van het shopping center namelijk verwelkomd door een 6 m² groot digitaal scherm. Ook bereikt het scherm de passanten in de drukke Molenstraat. Met de inzet van deze digitale parel bereik je gegarandeerd een omvangrijke en brede doelgroep.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Nijmegen Molenpoort

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support