Rotterdam Brienenoordbrug A16 ri. Rotterdam / Den Haag

De reclamemast is geheel digitaal en staat bij de Van Brienenoordbrug. De mast heeft drie digitale billboards: een richting Den Haag, een richting Breda en een richting het centrum. De Van Brienenoordbrug is de drukste brug in Nederland en is een belangrijke schakel in het wegennetwerk van Zuid-Holland. De A16 loopt van knooppunt Terbregseplein in Rotterdam via Dordrecht en Breda richting Antwerpen en is 58 km lang.

Het verzorgingsgebied van de reclamemast — gebaseerd op TomTom data — strekt zicht uit van Zeeland, Breda en Tilburg via Rotterdam tot Den Haag en de Haarlemmermeer.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Rotterdam Brienenoordbrug A16 ri. Rotterdam / Den Haag

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support