De Lijnbaan

De Lijnbaan is de bekendste winkelstraat van Rotterdam. Deze werd geopend in 1953 en was destijds de eerste autovrije winkelboulevard van Europa. Vandaag de dag is deze nog steeds autovrij en kun je hier perfect winkelen. De Lijnbaan komt uit op het Binnenwegplein en sluit aan op de Koopgoot. Op deze toplocatie vind je dan ook een 12 m² scherm die al van veraf te zien is.

Het groot digitaal formaat scherm vind je boven de ingang van de River Island en heeft een perfecte aanlooproute. Hierdoor trek je de aandacht van een omvangrijke en diverse doelgroep! Wekelijks trekt de Lijnbaan ruim 500.000 bezoekers die jij kunt bereiken net voor het aankoopmoment. Maak d.m.v. het Lijnbaan scherm op een unieke manier indruk op een grote hoeveelheid shoppers!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Rotterdam Lijnbaan

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support