Rotterdam Westblaak

De Westblaak is een typisch Rotterdamse straat met veel verkeer en gebouwen uit de laat-twintigste eeuw. De Westblaak verbindt de winkelgebieden Binnenwegplein, Lijnbaan en het hippe uitgaansgebied op en rondom de Witte de Withstraat. Op de Witte de Withstraat vind je trendy boetiekjes, leuke restaurantjes en de beste café’s. Op deze toplocatie vind je een gigantisch digitaal scherm van 35 m².

Skatepark Westblaak, direct onder het scherm, onderstreept het ‘urban’ karakter van deze locatie. Op zoek naar een scherm met een echte stadse uitstraling, kies dan voor de Westblaak!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Rotterdam Westblaak

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal

Sales support