Rotterdam Zuidplein

Met meer dan 160 winkels en een gigantische parkeergarage behoort winkelcentrum Zuidplein tot één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Je vindt hier zowel de grote winkelketens als H&M en Zara, maar ook kleine boetiekjes en diverse aantrekkelijke horecagelegenheden.

Op de gevel van dit reusachtige winkelcentrum vind je een 72 m² digitaal scherm, waar jij met jouw campagne een groot bereik kunt creëren onder winkelend- en uitgaanspubliek. Het scherm is overigens ook goed zichtbaar voor automobilisten die gebruik maken van de belangrijke in- en uitvalsroute waaraan het winkelcentrum is gevestigd. Met de aanwezigheid van Ahoy, Theater Zuidplein, metro- en busstation Zuidplein op steenworp afstand, heeft deze locatie alle eigenschappen om jouw campagne in het zonnetje te zetten bij een groot publiek.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Rotterdam Zuidplein

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het adverteren op digitaal

Sales support