Reclamemast Utrecht 2 A12/A27 ri. Utrecht Centrum / A12

De reclamemast staat langs de A12 bij Utrecht, met ruim 320.000 inwoners de vierde stad van Nederland en kijkt uit op knooppunt Lunetten A12/A27. De mast heeft drie conventionele billboards; een richting Den Haag, een richting Arnhem en een richting Utrecht (vanuit Houten). De A12 loopt van Den Haag naar Zevenaar en verbindt de Randstad via Gouda, Utrecht en Arnhem met het Ruhrgebied in Duitsland. De A12 is 137 km lang en is een van de oudste snelwegen van ons land en staat ook nog eens in de avondfile top 10.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast – gebaseerd op TomTom data – strekt zich uit van Den Haag en Rotterdam tot Almere en Arnhem.

Adverteren op snelwegmasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Utrecht 2 A12/A27 ri. Utrecht Centrum / A12

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support