Utrecht A2 The Wall ri. Utrecht

Dit is de Bee-Hive: de eerste reclamemast ter wereld met een bijenhotel. De groenstrook wordt ingezaaid met 40-50 soorten inheemse biologische meerjarige bloemen. Om de mast wordt een honingraatstructuur van staal gemaakt, die gevuld is met nestkasten met snoeihout uit Utrecht en FSC-houtsnippers voor bijen. In het voorjaar 2020 zullen alle bloemen bloeien en bijen, hommels en vlinders gebruik kunnen gaan maken van de voorzieningen.

Deze dubbele digitale reclamemast staat langs de A2 bij Utrecht, tegenover The Wall. De mastt heeft twee billboards: één richting Amsterdam en één richting Vianen. De A2 loopt van de Nieuwe Utrechtsebrug bij Amsterdam via Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven naar Maastricht. De A2 is 212 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Den Haag, Leiden en Amsterdam tot Breda, Tilburg en Eindhoven. De A2 staat in de avondfile Top 10.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Utrecht A2 The Wall ri. Utrecht

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support