Utrecht Hoog Catharijne

Het volledig vernieuwde en uitgebreide Hoog Catharijne is hét winkelparadijs voor iedere shopliefhebber. Je vindt hier meer dan 100 winkels en restaurants; een shopping-walhalla waar je zeven dagen per week terecht kan. Hoog Catharijne ligt in het verlengde van het drukke Station Utrecht Centraal en vormt daarmee de poort naar het centrum van de Domstad.

Jaarlijks trekt Hoog Catharijne ruim 27 miljoen bezoekers die jij tijdens het aankoopmoment kan bereiken. Hoe? Door jouw campagne te laten schitteren op ons groot formaat digitale scherm van 11 m². Je hoeft niet lang te zoeken naar onze digitale blikvanger, het scherm hangt namelijk nabij de in- en uitgang Vredenburg. Verover de aandacht van een omvangrijke en diverse doelgroep met Utrecht Vredenburg The Grand!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Utrecht Vredenburg The Grand

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support