Veenendaal Passage Corridor

Winkelstad Veenendaal, de stad die in haar regio bekend staat om zijn winkels en het gezellig shoppen. Het centraal gelegen Veenendaal is eenvoudig te bereiken waardoor het een ideale stad is voor een goede shopping trip. Maak met jouw campagne indruk op talloze shoppers door in te zetten op het 12 m² grote digitale scherm dat hangt op de meest centrale plek van Passage Corridor.

Overdekt winkelcentrum Passage Corridor ligt in het hart van Veenendaal en is dé plek waar je met jouw campagne een groot en divers publiek bereikt. Het scherm is strategisch geplaatst zodat het van een grote afstand op valt! Dankzij haar 30.000 m² aan winkeloppervlakte herbergt Passage Corridor een veelzijdige mix van winkels. Wekelijks komen hier ongeveer 100.000 shoppers. Bovendien behoort het shoppingcenter tot de top van overdekte Nederlandse winkelcentra.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie?

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support