The Skywall

Westfield Mall of the Netherlands is een allesomvattend winkelcentrum zoals we deze in Nederland nog niet eerder hebben gezien. Een retail, leisure en entertainment bestemming met de beste conceptstores, hypermoderne vrije tijd activiteiten, meeslepende evenementen en een superieur aanbod op het gebied van food.

In de mall vind je het 28m² digitaal scherm – The Skywall. Deze is volledig interactief en perfect in te zetten is voor onze specials: Deepscreen, AR of Speechbubbels en dankzij de ligging is het scherm ook zeer geschikt voor activaties. Denk hierbij aan een dedicated campagne met een eigen stand voor het scherm, het uitdelen van goodies, een fotobooth etc. Vanuit Ocean Labs kunnen wij meedenken op zowel technisch als op creatief gebied en assisteren wij graag bij het opzetten van activaties. Kortom, we hebben ongelimiteerde mogelijkheden om het beste uit jouw campagne te halen!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Westfield MoN The Skywall

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support